OVER

MIJ

Over mij

Ik ben Patricia van Beek, eigenaresse van Je Mooiste Zelf.

Kleuren en mode hebben altijd mijn interesse gehad. Al sinds mijn puberjaren ga ik door het leven als vollere vrouw. In die tijd vond ik het erg moeilijk om leuke en betaalbare kleding te vinden. Gelukkig is er veel veranderd de laatste tijd. Er komen steeds meer leuke kledingwinkels en webshops met prachtige kleding in grote maten (zie ook links).

Dik tevreden

In die jaren worstelde ik niet alleen met mijn overgewicht, ik maakte me ook ontzettend druk over hoe de buitenwereld mij zag en wat ze van me zouden zeggen. Daarom zorgde ik ervoor dat ik er altijd goed verzorgd uit zag. Ik koos mijn kleding met zorg, zorgde dat mijn haar goed zat en droeg mooie bijpassende sieraden. De buitenwereld reageerde daardoor overwegend positief op mijn verschijning.

In mijn leven heb ik zo’n beetje alle diëten gevolgd die er maar zijn. Maar een paar jaar geleden realiseerde ik me dat ik het zo jammer vond dat ik zo ontevreden was over mijzelf en mijn figuur. De gedachten dat ik er niet mooi uit zag en niets waard was, zaten blijkbaar alleen in mijn hoofd. Met hulp van een hele lieve psychologe ben ik gestopt met lijnen en ben ik me gaan focussen op vergroting van mijn zelfvertrouwen. De buitenkant zat blijkbaar wel goed, nu moest de binnenkant daar ook bij gaan passen.

Meelopen

Inmiddels kan ik oprecht zeggen dat ik stukken beter in mijn vel zit en veel tevredener met mezelf ben dan ik ooit gedacht had te zullen zijn. Het is een pittige reis geweest, die ik gelukkig niet alleen heb hoeven af te leggen. Op de een of andere manier waren er altijd mensen in mijn omgeving die een stukje met me meeliepen. Datzelfde wil ik nu graag voor jou doen, een stukje meelopen op jouw pad naar meer zelfverzekerdheid en tevredenheid met jouw uiterlijk.