KLEUR

IN JE LEVEN

Kleur in je leven

Tweede bedrijf

Als tegenhanger van het zakelijke werk waarvoor ik ingehuurd word via mijn bedrijf ‘Van Beek Office Support’ had ik de behoefte om meer te gaan doen met kleding, styling en uiterlijk. Dat resulteerde in 2013 in het volgen van een opleiding kleurenconsulente. Die opleiding heb ik veel plezier gevolgd bij Harmony in Colours.

Ik heb besloten om mij te richten op de markt van de vollere vrouwen. Niet dat je postuur iets te maken heeft met het kleurtype dat je bent, maar ik weet uit ervaring dat vrouwen met een grotere maat zich vaak onzeker voelen over hun uiterlijk. Voor hen is het extra belangrijk om kleding in de juiste kleur maar ook in de juiste stof en stijl te kopen. Ik wil je daarbij graag adviseren!

Zwart is ook maar zwart

Net als iedere andere volle vrouw droeg ik veel zwart en grijs. Het viel me echter op dat ik iets heel anders uitstraalde als ik kleuren droeg zoals helderrood of – mijn lievelingskleur – knalroze.

Kijk maar eens naar deze twee foto’s.

Kleur in je leven 1Kleur in je leven 2

Er zit nog geen 10 minuten tussen het moment van fotograferen! Het zijn vier simpele stappen:

  • bulletkies een andere kleur kleding;
  • bulletdoe je haren in een knot;
  • bulletdoe een andere ketting om;
  • bulletneem een andere kleur lippenstift;

en voilá: je ziet er compleet anders uit! Afhankelijk van de situatie kun je kiezen voor een meer of minder opvallend uiterlijk. Je zult zien dat je hele leuke reacties krijgt als je eens voor een minder voor de hand liggende keuze gaat.