RAINDROPS KEEP FALLING

ON MY HEAD

Raindrops Keep Falling On My Head

raindrops01Het alternatief is jezelf nat laten regenen. Brrr! Alleen al het vooruitzicht zorgt ervoor dat ik sacherijnig word. Omdat ik dat zonde van mijn tijd vind, bedacht ik een oplossing. Als het buiten grauw en grijs is, dan heeft dat op veel mensen dezelfde uitwerking als op mij. Ik voel me ook grauw en grijs. En als ik dan ook nog naar buiten moet in mijn bruine regenjas, groene laarzen en een zwarte sjaal dan draagt dat niet bepaald bij aan de feestvreugde.
Als kleurenconsulente weet ik als geen ander welk effect kleuren kunnen hebben op je gemoedstoestand. Dus dacht ik: als ik nou zelf iets kleurigs draag, dan voel ik me vast vrolijker. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging op zoek naar leuke regenspulletjes. En die vond ik!
Als we nu eens een regenoutfit samenstellen uit de volgende onderdelen:

bullet een pvc-poncho in een lekkere felle kleur als Roze;
raindrops02bullet  gecombineerd met deze te gekke cowboy-regenlaarzen met rozen….
bullet eventueel te combineren met een bijpassende zebra-paraplu (als je niet met twee hondenriemen loopt te worstelen zoals ik);

Ik zweer het je, ik zou de druppels de lucht uitkijken, alleen maar om die leuke spullen te kunnen dragen! En als ik vrolijk ben, dan straal ik dat ook uit naar mijn omgeving. Ik wed dat het voor jullie ook geldt. Laten we daarom afspreken dat we voortaan allemaal met opgeheven hoofd en met zebraprint-plu de straat op gaan. Word de wereld vast een stuk gezelliger van!

regenponchoGroetjes, Patricia
@JeMooisteZelf

P.S. De poncho, paraplu en sjaal zijn te vinden bij de website loveforrain.nl. De laarzen vond ik bij bostons.nl.

 

 

 

You must belogged in to post a comment.