LINKS

Links

Kleding

http://www.asos.com/Women/Curve-Inspire-Size/Cat/pgecategory.aspx?cid=9577 : een Britse website met erg leuke kleding tot en met maat 56, inclusief een bikini met panterprint. Wel jammer dat de modellen niet altijd plus-size zijn. Maar daar werken we aan! Geen verzendkosten!

http://www.yoursclothing.co.uk : nog een mooie website uit Engeland. Op deze site vindt je ook hele mooie feestjurken, sportkleding en leggings in grotere maten. Verzendkosten zijn €8,50 maar daarvoor mag je wel 50 artikelen bestellen.

http://www.bighearts.nl/ : een Nederlandse website vol prachtige swimdresses en lingerie in grote maten. Het is mogelijk om via de webshop te bestellen maar je kunt ook een afspraak met Heidi maken voor een pas-sessie bij haar of jou thuis.

http://www.nickyslingerie.nl/ : dé lingeriewinkel voor dames met een maatje meer. Gevestigd in Eindhoven, supervriendelijk en bekwaam personeel dat de tijd voor je neemt. Er is een webshop, maar gewoon passen in deze gezellige winkel is echt veel leuker!

http://www.torrid.com/torrid/Homepage.jsp: Amerikaanse website met een eigen label jeansbroeken in alle soorten en maten. Reken op 14 dagen verzendtijd, de kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid die je bestelt.

https://www.facebook.com/Biggirlz?fref=ts : superleuke kledingwinkel aan de Leenderweg in Eindhoven. Naast confectie verkoopt Martje ook haar eigen label ‘Superangel’ waardoor je elk gewenst model in elk gewenste stof kunt laten maken. Je hebt dan dus een uniek kledingstuk!

http://monifc.com/ : Amerikaanse website met prachtige badpakken en jurken. Niet goedkoop en dan komen er nog € 35,00 aan verzendkosten bij. Maar voor een speciale gelegenheid…

 Accessoires

http://jennyboots.nl/ : de prachtigste schoenen en laarzen in grote (kuit)maten. Jenny is gevestigd in Leidschendam maar heeft uiteraard ook een webshop.

http://www.ietsandershelmond.nl/: een hele leuke accessoire-winkel in Helmond. Ik kocht er zelf een mooie opvallende ketting, anders dan anders. Maar ook sjaals, hoeden en horloges zijn hier te vinden. Klein winkeltje met een bijzonder assortiment.

http://www.siervol.nl/ : een Nederlandse webshop met bijzondere armbanden, ringen (tot maat 31!)  en enkelbandjes speciaal voor de vollere vrouw.

http://www.duoboots.com/nl : een Nederlandse site met de mooiste schoenen, tassen en laarzen die je tot kuitwijdte 50 kunt bestellen. Bezorging is gratis!

Leuke andere sites

http://missdressed.nl/ : website en blog van de echte stylist van het Zuiden, Reen Blommaert

http://daphnevanleuken.com/ : Brabantse fotografe Daphne van Leuken is gespecialiseerd in food en fashion fotografie.

http://www.stallysh.nl/ : fashionista en lieve vriendin Chantal van den Berg uit Eindhoven maakt designerdresses op maat. Ik heb er zelf ook een! Prijzen variëren van € 149,00 tot €249,00.

http://www.baboba.nl/: een fantastische winkel in Asten en Eindhoven. Natuurlijk heeft Ilse Maas ook een webshop waar ze heerlijke organische producten verkoopt om jezelf of een ander te verwennen.

http://www.ppbb.eu  : praktijk van psychologe Birgit Booij. Zij heeft mij enorm geholpen bij het proces om meer van mezelf te gaan houden en blij te zijn met het leven. Birgit combineert de praktische psychologie met spiritualiteit en holistische denkwijze.

http://www.harmonyincolours.nl/: Harmony In Colours is het instituut van Madelène Bikker in Ameide waar ik de opleiding kleurenconsulente heb gevolgd. Madelène is al jaren toonaangevend op het gebied van opleidingen in dit vakgebied. Ze organiseert met regelmaat workshops en opfriscursussen op het gebied van kleur, make-up en styling. Je kunt bij haar terecht voor de kleurenwaaiers maar ook voor aanverwante artikelen als make-up van Oriflame.