Je mooiste zelf

praktijk voor holistische begeleiding

Holistische coaching
volledig op jou afgestemd

Wanneer je vastloopt in je leven, dan heeft dat een betekenis. Misschien ben je niet happy in je werk of relatie, maar lukt het je niet daarin iets te veranderen. Heb je vage fysieke klachten? Krijg je je hoofd niet stil? Of heb je het gevoel je emoties niet onder controle te hebben? Vaak ligt de oorzaak en ook de oplossing in jezelf, diep van binnen. In een holistisch traject gaan we op zoek naar wie jij werkelijk bent.

Bij Je mooiste zelf bestaat een holistisch traject uit een combinatie van coaching en (energetische) behandeling. Op basis van wat je me vertelt en wat ik zie of voel in jouw energie begeleid ik je in jouw zoektocht. Daarbij zet ik de verschillende technieken in, waaronder:

  • voice dialogue
  • meditatie
  • aura reading
  • chakra healing
  • numerologie & tarot
  • edelstenen
  • reiki
  • innerlijk kind werk
  • angst – liefde kompas
  • golden circle

Ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt en zal je de ruimte geven jezelf te zijn. Wanneer je jezelf beter gaat begrijpen, dan kun je je leven en de keuzes die je daarin maakt beter afstemmen op wat voor jou goed is. Iedereen is mooi en uniek, iedereen is liefde, maar dat vergeten we nog wel eens. Ik begeleid je hier graag naar terug.


Kom tot jezelf
Dagprogramma 1 : 1

Een dag volledig op jou afgestemd. Uit je hoofd, in je hart. Biedt waardevolle inzichten over wat jou drijft. Land in je lijf en laad je energie weer op door een combinatie van coaching en ontspanning.

Holistische coaching
75 minuten / sessie

Coaching en energetische behandeling waarbij je de diepte ingaat. We keren terug naar jouw kern en ruimen onderweg van alles op. Versterkt je fysieke lichaam, geeft inzicht in je emoties en laat mentale overtuigingen los.

Reiki
60 minuten behandeling

Reiki biedt ontspanning voor je lichaam en geest. Het brengt balans in je energiehuishouding en activeert jouw zelfhelend vermogen. Even een momentje van verlichting.

€ 195 van 9:30 – 16:00

€ 75 per sessie

€ 45 per sessie


Ervaringen

Het is altijd zo fijn om met jou te praten. Jij ‘ziet’ me echt voor mijn gevoel. En de inzichten waar ik mee naar huis ga, ook al zijn ze niet altijd leuk, brengen we wel steeds dichter bij mezelf. Dankjewel!

Lisa

Wilde nog even zeggen dat de behandeling die je mij hebt gegeven, veel goeds heeft gedaan. In de loop van die dag kreeg ik steeds meer energie. Ik was al een paar dagen zo moe geweest, wat ik je had verteld. Mijn energie is nu nog steeds goed.

Dankbaar 🙏🏻

Angela

Ik heb echt duidelijk minder last van mijn knie gehad deze week. Wanneer mag ik weer?

Jenneke

Praktische informatie

Praktijk geopend op dinsdag / woensdag / donderdag. Avonden ook mogelijk.

Contactgegevens

esmee@jemooistezelf.nl
06-23112274
Hillegom

KvK: 71709061
NIBIG: 730941
CAT: 81942022-07-06


Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

© Je mooiste zelf
2022